ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


Η Επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους από τον πελάτη και να συνοδεύεται από όλα τα αρχικά έγγραφα (τιμολόγιο, τιμολόγιο – δελτίο αποστολής κτλ). Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν είτε επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο προϊόν αυτό καθ’ αυτό, είτε επειδή υπήρχε πρόβλημα στην διαδικασία παραγγελίας / φόρτωσης / αποστολής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται οφείλουν να είναι σε άριστη κατάσταση.

1. Παραλαβή από το χώρο σας:

Για την επιστροφή/αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος συστήνεται να επικοινωνήσετε προηγουμένως με την εταιρεία μας, ώστε μέλος της ομάδας μας να προσέλθει στο χώρο σας να το παραλάβει και να το αντικαταστήσει με άλλο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησής.

2. Αποστολή προϊόντος:

Μπορείτε να μας αποστείλετε το ελαττωματικό προϊόν στην έδρα της εταιρείας στα παρακάτω στοιχεία:

SANORALL Ε.Ε.
Διεύθυνση: Κερασούντος 36 & Γρίβα, Νίκαια, ΤΚ 18454

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΤα περισσότερα προϊόντα μας διανέμονται σε αποκλειστική βάση στα φαρμακεία και κάποια προϊόντα από τη γκάμα μας, βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ικανό και οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών σε όλη την Ελλάδα. Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται από δικά μας μεταφορικά μέσα καθώς και από εταιρεία courier για τις διανομές εκτός νομού Αττικής.